Booliohje: Cassis Amer

Cassis Amer - Booliohje



Cassis Amer-boolin ainekset


  • 4 dl Mustaherukkaviini

  • 0.75 l Kuohuviini
  •   
  • 1 dl  Limemehu  

Boolin lisukkeet


jääpaloja, mustaherukoita ja limen viipaleita

Cassis Amer-boolin valmistusohje


Kaada jäähdytetty kuohuviini, mustaherukkaviini ja limettimehu kannuun. Lisää jäät ennen tarjoilua, koristele booli mustaherukoilla ja limen viipaleilla.

Vinkki boolin viileänä pitämiseen:
Käytä jääpalojen sijaan yhtä tai useampaa jääkimpaletta. Voit jäähdyttää esimerkiksi pakasterasiallisen vettä tai käyttää muottia, jos haluat hienomman jääkimpaleen. Isommat jäät sulavat hitaammin kuin pienet jääpalat.

0 kommenttia: